Realistisch oefenen voor de camera

Training4News geeft ook mediatrainingen in Nederland. Op verschillende trainingslocaties in Nederland  kunnen wij in een pop-up studio realistische interviews nabootsen. 

Je ervaart pas echt hoe het is om geïnterviewd te worden als je zelf voor de camera staat. Daarom maken Abi Daruvalla en Jeroen Westerbeek in hun mediatrainingen veel tijd vrij voor het oefenen. Een goede voorbereiding is essentieel, maar pas als je voor de camera staat met de microfoon voor je neus ervaar je écht hoe het is om onder druk bij je kernboodschap te blijven.

Door de opnames terug te kijken en te evalueren leer je waar je eigen valkuilen zitten en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op een interview of presentatie.

De tientallen cursisten die Abi en Jeroen door de jaren heen hebben getraind gaven allen aan dat de praktijktraining ontzettend waardevol was. De trainingen worden zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven.

 

 

Training4News biedt op dit moment drie praktijktrainingen aan in de trainingsstudio.

Zelfverzekerd de pers te woord staan

Oefen voor de camera met ervaren journalisten. Leer hoe je ontspannen blijft tijdens een interview, helder je boodschap communiceert en omgaat met lastige vragen.

Helder je boodschap verwoorden

Formuleer met ervaren communicatieprofessionals heldere kernboodschappen en leer hoe je bij je boodschap blijft.

Zelfverzekerd online presenteren

Leer in een webinarstudio hoe je ontspannen en zelfverzekerd presenteert voor de camera. Leer hoe je contact houdt met je publiek, omgaat met interactie en lijn houdt in je verhaal.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Westerbeek, 06-46777078 of via info@training4news.com